Een fantastische zangeres, een heerlijke lente-avond, een vol theater met fans die er zin in hadden… Wat kun je nog meer wensen voor de eerste voorstelling in Amfitheater het Lommerrijk? Anneke Van Giersbergen, een vrouw met een geweldige stem, kwam met haar gitaar naar Luttenberg en zong de (avond)sterren van de hemel. Mooie liedjes, bekende en onbekende nummers van nu en jaren geleden, brachten de toeschouwers in vervoering. Het werd langzaam donker in het bos, de lampjes aan, het bier koud, zang en muziek; dat zijn vitamientjes voor de ziel!
Β 
π—šπ—²π—»π—Άπ—²π˜ 𝗼𝗼𝗸 𝗺𝗲𝗲 𝗯𝗢𝗷 𝗱𝗲 π˜ƒπ—Όπ—Ήπ—΄π—²π—»π—±π—² π˜ƒπ—Όπ—Όπ—Ώπ˜€π˜π—²π—Ήπ—Ήπ—Άπ—»π—΄π—²π—»:
4 mei – 21:00 uur – GRATIS Film: The Boy in the Striped Pyjamas
7 juli – 14:30 uur Meisjes met de Wijsjes & Ivy

Leave a comment