Zondag 7 juli, 14.30 uur in Amfitheater Het Lommerrijk: IVY, oftewel: de Meisjes met de Wijsjes
 
Wat zeggen anderen over hen?
 
“Dolkomisch en recht in je hart.” – Ruud Smulders
 
“Wat gaaf, te gek hoor dames!” – Edsilia Rombley
 
“De scenes zijn hilarisch. De energie spat van het toneel.” – Theaterparadijs
 
“Fantastische stemmen, spannend, pittig, fris en krachtig.” – Publiek
 
Hoe omschrijven zij zichzelf?
 
“Wij zijn de Meisjes met de Wijsjes: dé Nederlandse vocalpopgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van bekende Nederlandse nummers en een gepaste dosis humor. Van ons publiek krijgen we vaak terug dat we klinken als een gouden kwartet: Tessa Jimmink, Simone Breukink, Fardoe Swaanswijk en Arianne Abbestee.
 
Een sprankelend, fris en krachtig geheel dat welbekende Nederlandstalige liedjes nieuw leven in blaast. Niet om de originele uitvoering te ontkrachten, maar juist om die te eren in een nieuw “jasje”. Op deze manier hopen wij alle generaties te laten genieten van ons prachtige Nederlandse muziek oeuvre.
 
De arrangementen zijn van eigen hand, wat uitmondt in verrassende creaties die met een theatrale knipoog worden uitgevoerd, zoals je ze nog nooit gehoord én gezien hebt…”

Leave a comment