Al een paar jaar een topper in het zomerprogramma: het superleuke voorleestheater. Hoe simpel kan het zijn: een mooi prentenboek, een bijpassend decor dat je al helemaal in de juiste sfeer brengt, een boeiende voorlezer en een publiek van 2 tot 82 jaar oud! Komende maand is het weer zover. Op woensdag 3, 10 en 17 juli, van 18:30 tot 19:00 uur kan jong (en oud) genieten van drie prachtige verhalen met daaromheen personages uit het boek, soms zelfs in levende lijve. De eerste Boek in het Bos-voorleestheater heet: “Een goochelvoorstelling en een knorrige tuinman”. Voorlezer is Erik Veldkamp. De entree is GRATIS, er staat een bus/QR-code voor vrijwillige bijdrage. Boek in het Bos is een pop-up-voorleestheater waar kinderen tot 6 jaar zich samen met (groot)ouders, broertjes en zusjes kunnen laten onderdompelen in een mooi voorleesverhaal. Daar wil je bij zijn!

Leave a comment