Op woensdag 3 juli wordt er uit Het Grote Koning Bobbel boek voorgelezen door Erik Veldkamp, het verhaal gaat over een goochelvoorstelling en een knorrige tuinman ­čśâ
 
­čôÜEen boek vol verhalen over een buitengewoon komisch en gezellig duo: het koninklijke echtpaar Bobbel. Wie kent ze niet? De koning en de koningin beleven samen de gekste avonturen. Zo beginnen ze een kusjeskraam waar je allerlei soorten kusjes kunt kopen. Ze gaan samen pannenkoeken bakken (die overigens jammerlijk mislukken). En nadat ze een balletvoorstelling hebben bijgewoond, laten ze zich zelfs een prachtig balletpakje aanmeten. Helaas blijkt ballet toch net wat moeilijker te zijn dan ze hadden gedacht. Ondanks alles blijft dit koddige tweetal met een ontwapenend, en vooral ook grenzeloos optimisme in het leven staan!
 
Woensdag 3 juli 2024
18:30 uur
Amfitheater Het Lommerrijk
Vrije gift
 

Leave a comment