Morgen is het weer zo ver ๐Ÿ˜ƒ Boek in het Bos! Neem je vriendjes en vriendinnetjes, de buurkinderen, je neefjes en nichtjes die ergens anders wonen, je hele familie mee want het is LEUK VOOR IEDEREEN !
ย 
Morgen gaat het verhaal over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft ๐Ÿ’ฉ Op een dag steekt kleine mol zijn kop boven de grond uit. En dan gebeurt het: het is bruin en het ziet eruit als een worst. En het komt precies op zijn kop terecht. Meteen gaat hij de dader zoeken ๐Ÿ•ต๐Ÿป Voorlezer: Renate Mol (wie anders ?)
ย 
๐˜‰๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‰๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฑ-๐˜ถ๐˜ฑ-๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต 6 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต (๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต)๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด, ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ถ๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ!
ย 

Leave a comment