Aftrap serie voorleesavonden

Afgelopen woensdag was de start van de serie voorleesavonden, Lars Holtmaat las voor uit De ALLES wat je worden wil machine. Hij kwam aan in zijn gele bus-machine, maar hij was niet alleen, één voor één verschenen er mensen met verschillende beroepen. Zo was Mirjam circus-brandweervrouw, Hernike trompet-jongleur, Sabine agent-uitvinder, Bats ober-graafmachine en ga zo maar door…. Super om te zien dat het theater weer rijkelijk gevuld was met enthousiaste kinderen.
 
Ook Bibliotheek Salland was aanwezig, zij stellen diverse prentenboeken beschikbaar welke mee te nemen zijn gedurende de 4 voorleesavonden. Je kunt dus na afloop van een voorleesavond in het Amfitheater een boek mee naar huis nemen om in te lezen, welke je dan de keer daarop weer terugbrengt, om vervolgens weer een nieuwe te pakken 😃
 
Tot slot nog een speciaal dankjewel naar de mensen van LUTO die de kinderen nóg enthousiaster maakten en niet te vergeten hutchauffeur en voorlezer Lars! Tot volgende week woensdag, weer een nieuw boek en een nieuwe voorlezer, zelfde tijd!

ThemeREX © 2023. All rights reserved.