Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederlied Ensemble Amsterdam – Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben!

september 10 @ 14:30

Zondag 10 september 2023
14:30 uur

Amfitheater Het Lommerrijk
€19,50
*Voor kaarten aan de kassa rekenen we een meerprijs van €3,-

Na het grote succes van haar programma “Liedjes die niet mochten” komt het Nederlied Ensemble uit Amsterdam met een nieuw verrassend liedjesprogramma: ‘Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben!’ Een programma over Nederlandse kleinkunstliedjes die we absoluut niet mogen vergeten.

Heeft u ook zo’n liedje dat u bijna bent vergeten? Een beroemd liedje dat wel herinneringen bij u oproept, maar dat u eigenlijk nooit meer hoort? Daarover gaat het programma “Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben”. Want liedjes kunnen ontroeren, blij maken, je aan het lachten krijgen of troost bieden. Die kracht van het lied staat centraal. Dat levert een programma op met de meest bijzondere liedjes van beroemde theater- en cabaret grootheden van weleer, zoals Toon Hermans, Martine Bijl, Wim Sonneveld, Robert Long, Cornelis Vreeswijk, Adele Bloemendaal, Annie MG Schmidt, Jaap van de Merwe, Wim Kan, Willem Wilmink en anderen.

De liedjes worden niet willekeurig gekozen! Coryfeeën van deze tijd wordt gevraagd om hun mooiste of meest bijzondere liedje op te geven, met hun verhaal daarbij. Onder andere Youp van ‘t Hek, Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp, Ivo de Wijs, George Groot, Gerard Cox, Joke Bruis, Jenny Arean, Claudia de Breij en Karin Bloemen zullen liedjes met hun herinneringen indienen. Ook de zangers van het Nederlied ensemble dragen hun betekenisvolle liedjes aan. Zo ontstaat een wonderschoon muzikaal kleinkunstprogramma vol met prachtige liedjes, verhalen en anekdotes.

Meer info: https://www.nederlied.nl/nederlied-ensemble

Gegevens

Datum:
september 10
Tijd:
14:30
Site:
https://amfitheaterhetlommerrijk.nl/

Organisator

Amfitheater Het Lommerrijk

Locatie

Amfitheater Het Lommerrijk
Kerkpad 6
Luttenberg, Overijssel 8105AV Nederland
Bekijk de site van Locatie

ThemeREX © 2023. All rights reserved.