Zomerfestival in het Bos met de Bergklanken & Cloud 9

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerfestival in het Bos met de Bergklanken & Cloud 9

juli 8 @ 20:00

Zaterdag 8 juli 2023
20:00 uur

Amfitheater Het Lommerrijk
€15,-
(incl. consumptie) 
*Voor kaarten aan de kassa rekenen we een meerprijs van €3,-

Een UNIEK optreden van de Bergklanken & Cloud 9, waarbij zuivere klanken en sprankelende zomerliedjes ten gehore worden gebracht. Dit alles op een prachtige locatie in het bos, voor deze gelegenheid omgetoverd tot een waar festivalgebeuren. Heerlijk toch!!

Wees erbij en laat de zomer bij je binnenkomen. Dit mag je niet missen. (En er mag volop gedanst worden! )

De Bergklanken
De Bergklanken is een actieve vereniging met diverse optredens binnen en ver buiten Luttenberg. Een vereniging die zich inzet voor het dorpsbelang door muzikale ondersteuning tijdens verschillende activiteiten in het dorp te verzorgen. Daarnaast zoekt De Bergklanken uitdaging in verschillende optredens en activiteiten buiten Luttenberg. Naast de activiteiten door het jaar heen, is het streven om eens in de 2 jaar groots uit te pakken met een concert. De plaatselijke sporthal wordt hierbij omgetoverd tot een ware concertzaal met lichtshow.

Meer info over de Bergklanken.

Cloud 9
6 meiden, 6 stemmen, 1 geluid. Maak kennis met de muziek van Cloud 9! De roots ligt in Salland, ze komen oorspronkelijk uit Haarle, Heeten en Luttenberg. Met hun muziek zorgen zij ervoor dat het publiek letterlijk in Cloud 9, oftewel in de zevende hemel komt. Ze zingen o.a. bij huwelijksceremonies, recepties en geven (huiskamer)concerten. 

Het repertoire bestaat uit een goede mix van ballads tot up-tempo (pop)nummers. Ze zingen a capella of onder begeleiding van piano of gitaar. Wat hen uniek maakt? Ze maken van ieder nummer een eigen meerstemmige variant en ze proberen bij het publiek altijd de gevoelige snaar te raken. Iedere bruiloft of receptie is even bijzonder en proberen zij zo speciaal mogelijk ‘op maat’ te maken. 

Meer info over Cloud 9.

Gegevens

Datum:
juli 8
Tijd:
20:00
Site:
https://amfitheaterhetlommerrijk.nl

Locatie

Amfitheater Het Lommerrijk
Kerkpad 6
Luttenberg, Overijssel 8105AV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

ThemeREX © 2023. All rights reserved.