Start Boek in het Bos

7 juli is het zover, dan starten we de serie Boek in het Bos in het amfitheater het Lommerrijk. Boek in het bos is een popup voorleestheater waar kinderen tot 6 jaar zich samen met (groot)ouders, broertjes en zusjes kunnen laten onderdompelen in een mooi voorleesverhaal.

We starten met ‘100 nachtjes slapen’ van Milja Praagman. De voorlezer is Gerda Keijzer, de meeste papa’s en mama’s kennen haar als juffrouw Gerda.

Nog 100 nachtjes slapen, dan is Dorus jarig. 100 nachtjes slapen lijkt heel erg lang, zeker als je nog maar tot 10 kunt tellen. Ze wil een feest en wel nu. Nog niet jarig dus nog geen feest, zegt de moeder van Dorus. Mama geeft haar een schaar en zegt: ‘Ga maar fijn knippen Dorus’. Overal ziet Dorus mooie lapjes. Dan maakt ze wel haar eigen feestje. Knip knip, stukje uit het tafelkleed. Knip, knip, stukje uit de jurk aan de waslijn. Knip, knip, knip door de hele stad…

Neem je een mooi uitgeknipte driehoek uit stof mee? Samen gaan we het voorleestheater versieren en maken we er een feestje van.

ThemeREX © 2023. All rights reserved.