Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meisjes met de Wijsjes & Ivy

7 juli @ 14:30

Zondag 7 juli 2024
14:30 uur
Amfitheater Het Lommerrijk
€17,50 (incl. consumptie)

* Voor kaarten aan de kassa rekenen we een meerprijs van €3,- 

De Meisjes met de Wijsjes, dé Nederlandse vocalpopgroep, komt met een speciale compilatie van hun succesvolle voorstelling “Moerstaal”. Een komische muziektheatervoorstelling over taal en communicatie, waarmee zij tot mei 2023 voor het laatst onder de naam “de Meisjes met de Wijsjes” door Nederland hebben getourd. Aankomend seizoen komen zij namelijk terug in het theater onder de naam “IVY” met hun nieuwe voorstelling “& de rest”.

De groep, bestaande uit Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk, blijft zich vernieuwen en, hoewel de Meisjes met de Wijsjes als groep blijft bestaan, hebben zij hun artisticiteit en identiteit weer onder de loep genomen en verfrist. Dit heeft gezorgd voor een nieuwe uitstraling en een internationaal repertoire, waarbij de ijzersterke, vierstemmige arrangementen en humor van dit kwartet ten alle tijden overeind blijven staan.

Zij zullen zich op 7 juli aan u presenteren met beide projecten. Als de Meisjes met de Wijsjes met succes materiaal uit “Moerstaal” en ook als IVY zullen zij een voorproefje brengen. Laat je verassen door deze vier vrouwen en krijg een exclusieve compilatie van hun veelzijdige palet.

Voor meer informatie:

www.demeisjesmetdewijsjes.nl & www.ivyvocals.nl

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
14:30
Site:
https://amfitheaterhetlommerrijk.nl

Organisator

Amfitheater Het Lommerrijk
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amfitheater Het Lommerrijk
Kerkpad 6
Luttenberg,OverijsselNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie